Aurinkolämpö

Aurinkolämpöä saadaan, kun auringon säteily muutetaan lämmöksi aurinkokeräimissä, joissa pumpun avulla kierrätetään jäätymätöntä lämmönsiirtoliuosta. Keräimissä lämmenneen nesteen lämpö siirretään lämmönvaihtimen välityksellä lämmönvaraajaan. Pelkän aurinkolämmityksen avulla pystytään kattamaan jopa yli 50 % lämpimästä käyttövedestä ja 10-30 % talon lämmitystarpeesta. Lisäksi aurinkokeräinpaketin elinkaari on pitkä ja käyttöaika jopa 30–40 vuotta!

Aurinkolämmön suurimmat edut ovat sen edullisuus ja monipuolisuus. Auringon lämpö on ilmaista, joten ainut mistä joudut maksamaan, on sen keräämiseen suunnitellusta järjestelmästä. Aurinkolämpökeräimen voi myös mainiosti asentaa nykyisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalle osaksi hybridilämmitystä.

Aurinkokeräinpaketin asentaminen onnistuu niin uudis- kuin saneerauskohteeseen. Aurinkolämmitys on erinomainen vaihtoehto taloyhtiöihin, joissa halutaan laskea asumiskuluja ja nostaa kiinteistön arvoa nykyaikaistamalla lämmitysjärjestelmää.

Edustamme korkealaatuisia Ensol aurinkolämpöjärjestelmiä sekä suomalaisia SavoSolar suurtehokeräimiä.

  • Aurinkokeräimien hyötysuhde jopa 85 %, jolloin teho on jopa 500-600 W/m2!
  • Molempien valmistajien aurinkokeräimillä on 10 vuoden takuu.
  • Kuljetamme ja asennamme aurinkolämpöjärjestelmät avaimet käteen -palveluna.
  • Meiltä saat myös huolettoman huoltosopimuksen lämmitysjärjestelmällesi.

Aurinkolämmitys sopii taloyhtiöön

Aurinkolämmitys on todella hyvä ja kustannustehokas ratkaisu taloyhtiöön, sillä taloyhtiöissä käyttöveden kulutus on suurta ympäri vuoden. Aurinkolämpökeräimillä on mahdollista saavuttaa jopa 50 % säästöt käyttöveden tuotannossa, joten lämmitysjärjestelmän remontilla taloyhtiö ottaa reilun harppauksen kohti edullisempaa ja nykyaikaisempaa asumista!

Kuinka paljon taloyhtiö säästää aurinkolämmityksellä?

Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät eivät ole vain pieniä taloyhtiöitä varten, vaan aurinkokeräinpaketti voidaan asentaa rivitaloihin, paritaloihin, pientaloihin ja jopa kerrostaloihin. Jos taloyhtiössä asuu 50 asukasta, pystytään aurinkolämmityksen avulla saavuttamaan vuodessa jopa 20 000 kW:n säästö lämmityskuluissa, mikä tarkoittaa sitä, että järjestelmän asennuksen takaisinmaksuaika on vain 10 vuotta. Aurinkokeräinten käyttöikä on jopa 30–40 vuotta, joten taloyhtiö saa nauttia sijoituksensa hyödyistä vielä vuosikymmeniä tämän jälkeenkin.

Pyydä ilmainen kartoitus aurinkolämmityksestä

Ota yhteyttä ja pyydä meidät toteuttamaan maksuton kartoitus taloyhtiöönne. Suunnittelemme yhdessä kanssanne parhaan mahdollisen lämmitysratkaisun ja annamme sekä säästölaskelman että reilun tarjouksen asennustyöstä. Meiltä onnistuu aurinkolämmityksen asennuksen lisäksi laajemmatkin lämpöverkkoremontit ja käyttövesiremontit, autamme mielellämme laajempien kokonaisuuksien urakoinnissa.

Olemme luotettava ja läpinäkyvä kumppani, jolta saat tarkat dokumentaatiot työn jokaisesta vaiheesta. Meiltä saat myös huolettomat huoltosopimukset, jonka avulla varmistatte lämmitysjärjestelmänne moitteettoman toiminnan koko niiden käyttöiän ajaksi!