Aurinkolämpö

Aurinkolämpöä saadaan, kun auringon säteily muutetaan lämmöksi aurinkokeräimissä, joissa pumpun avulla kierrätetään jäätymätöntä lämmönsiirtoliuosta. Keräimissä lämmenneen nesteen lämpö siirretään lämmönvaihtimen välityksellä lämmönvaraajaan.
Aurinkolämmityksen avulla pystytään kattamaan jopa yli 50% lämpimästä käyttövedestä ja 10-30% talon lämmitystarpeesta. Lisäksi tämän elinkaari on pitkä ja käyttöaika 30-40 vuotta!

Aurinkolämmön suurimmat edut ovat sen edullisuus ja monipuolisuus. Auringon lämpö on ilmaista, joten ainut mistä joudut maksamaan, on sen keräämiseen soveltuva järjestelmä. Aurinkolämmityksen pystyy myös mainiosti asentamaan nykyisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalle. Asennus onnistuu niin uudis- kuin saneerauskohteeseen.

Edustamme korkealaatuisia Ensol aurinkolämpöjärjestelmiä sekä suomalaisia SavoSolar suurtehokeräimiä.

  • Keräimien hyötysuhde jopa 85%, jolloin teho jopa 500-600W/m2!
  • Molemmilla keräimillä on 10 vuoden takuu.
  • Kuljetamme ja asennamme aurinkolämpöjärjestelmät avaimet käteen -palveluna.
  • Meiltä saat myös huolettoman huoltosopimuksen lämmitysjärjestelmällesi.

Aurinkolämpö sopii myös taloyhtiöön

Aurinkolämpöjärjestelmä on todella hyvä ja kustannustehokas ratkaisu myös taloyhtiöön, sillä taloyhtiöissä käyttöveden kulutus on suurta ympäri vuoden. Aurinkolämpökeräimillä on mahdollista saavuttaa jopa 50% säästöt käyttöveden tuotannossa!

Jos taloyhtiössä asuu 50 asukasta, pystytään aurinkolämpöjärjestelmän avulla saavuttamaan vuodessa jopa 20 000 kW:n säästö lämmityskuluissa, mikä tarkoittaa sitä, että järjestelmän asennuksen takaisinmaksuaika on vain 10 vuotta.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät toteuttamaan maksuton kartoitus taloyhtiöllesi. Suunnittelemme yhdessä kanssanne parhaan mahdollisen lämmitysratkaisun ja annamme sekä säästölaskelman että reilun tarjouksen asennustyöstä.

Olemme luotettava ja läpinäkyvä kumppani, jolta saat tarkat dokumentaatiot työn jokaisesta vaiheesta. Meiltä saat myös huolettomat huoltosopimukset, jonka avulla varmistatte lämmitysjärjestelmänne moitteettoman toiminnan!