Lämpöverkkoremontti

Tuntuuko kotonasi kylmältä? Huimaavatko lämmityslaskut päätäsi?

Moni ei tiedä, että vanha lämmitysverkosto saattaa tuhlata paljon turhaa energiaa ja aiheuttaa sinulla huomattavia ylimääräisiä taloudellisia kuluja. Lämmöntuotto ei myöskään välttämättä ole riittävä kiinteistöllesi ja tällöin lämmitysenergiaa joudutaan käyttämään todella paljon, eikö se ei ole millään tavalla kannattavaa.


Toteutamme laadukkaat lämpöverkkoremontit Hämeenlinnassa ja koko muun Kanta-Hämeen alueella. Meillä on vankka kokemus lämpöverkkojen asennuksesta, huollosta ja saneerauksesta. Remontit toteutamme aina kiinteällä hinnalla avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat myös 20 vuoden takuun asentamillemme lämpöverkkojärjestelmille ja 10 vuoden takuun lämmityspattereille!

Energiaystävällistä ja huoletonta asumista

Aloitamme lämpöverkkoremontin aina huolellisella kartoituksella, jonka myötä valitsemme kanssasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämmitysjärjestelmän. Myös putkistojen reititys, läpiviennit ja paikat katsotaan aina yhdessä talon omistajan kanssa.

Jos putkistot ovat edelleen hyvässä kunnossa, saattaa radiaattoripattereiden ja patteritermostaattien uusiminen riittää. Näiden uusimisen myötä voidaan käyttää pienempää lämpötilaa, joka säästää energiaa huomattavasti. Käytämme uudentyyppisiä matalalämpöpattereita, sillä niiden ansiosta kiertoveden lämpötilaa voidaan laskea oleellisesti ja näin lämpöhukat pienenevät ja energiaa säästyy.

Kun kiertoveden lämpötila on matalampi, on mahdollista myös ottaa käyttöön uudentyyppinen lämmitysjärjestelmä, joka voi olla esimerkiksi maalämpö tai vesi-ilmalämpöpumppu.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kiinteistöösi energiatehokas lämmitysmuoto!