Ilmavesilämpöpumppu

CTC ilmavesilämpöpumpusta on tullut viime vuosina yhä suositumpi ratkaisu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen. Lämmitykseen tarvitaan ainoastaan auringon lämmittämää puhdasta ilmaa, vettä ja nykyaikaista tekniikkaa. Energia otetaan ympäröivästä ilmasta, joten porakaivoa tai maalämmön keruuputkistoa ei tarvita. Vesi-ilmalämpöpumppu on suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin. 

Vesi-ilmalämpöjärjestelmän tuoma säästö lämmityiskuluissa on jopa 70 %!

Laadukkaat Ilmavesilämpöpumput ammattitaitoisesti asennettuna

CTC Ecoair 600M on todella tehokas VILP-sarja, joka sopii omakotitalojen sekä pienempien teollisuuskiinteistöjen lämmitystarpeisiin koko vuodeksi. Kun lämpöä tarvitaan, laitteen teho kasvaa ja kun taas lämmöntarve laskee, myös kompressorin kierrosluku ja teho laskevat.

Lämpöpumpun laitetiedot

CTC Ecoair 600M vesi-ilmalämpöpumppu

  • Varmistaa maksimaaliset säästöt
  • Kierroslukuohjattu 2,5-22 kW:n lämpöpumppu 
  • Säätää toimintaansa vuodenaikojen mukana tulevien tehotarpeiden mukaan
  • Mallit: 610M, 614M, 622M
  • Paras Energiantehokkuusluokka A+++
  • Paras hyötysuhde SCOP 4,9
  • Ohjattavissa matkapuhelimella CTC Connect+- sovelluksen avulla
  • Hiljainen
  • Pitkäikäinen

Ilmavesilämpöpumpun toiminta

Lämmitysjärjestelmän nimen mukaisesti vesi-ilmalämpöpumppu kerää kaiken talon ja käyttöveden lämmitykseen tarvittavan energian ilmasta, eikä se tarvitse esimerkiksi porakaivoja tai putkistoja. Kevyen järjestelmän ansiosta vilp-järjestelmän asennus on myös helppoa ja nopeaa, joten pääset säästämään lämmityskustannuksissa heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Lämmitysjärjestelmät ensiluokkaisella lopputuloksella, 6 vuoden takuulla

Sopivan lämmitysjärjestelmän valinta aloitetaan aina kohteen kartoituksella. Tämän perusteella saat säästölaskelman ja tarjouksen lämmitysjärjestelmän asennuksesta. Kohteeseen mitoitetulla, modernilla lämmitysjärjestelmällä voit säästää lämmityskuluissa jopa 60-80 % nykyisiin kuluihin verrattaessa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja siksi käytämme vain luotettavien toimittajien laadukkaita laitteita ja annamme 6 vuoden takuun työllemme – takuun rekisteröinnin jälkeen takuuta voidaan jatkaa aina 18 vuoteen asti. Takaamme laitteiden huolettoman toiminnan nyt ja tulevaisuudessa takuu- sekä huoltosopimuksen turvin.

Me autamme säästämään sekä energiaa että rahaa!

Kattava LVI-huoltosopimus kattaa myös ilmavesilämpöpumpun huollot

Kodin LVI-tekniikka vaatii säännöllistä huoltoa sekä oikeanlaista ylläpitoa, jos haluaa varmistua laitteiden mahdollisimman pitkästä ja energiatehokkaasta toiminnasta. Kauttamme saat ilmavesilämpöpumpun asennuksen lisäksi myös huollot sekä lämmitysjärjestelmälle, että muille kodin vesikalusteille, lämminvesivaraajille ja putkistoille.

Ole meihin yhteydessä, kun haluat säännöllisen LVI-huoltosopimuksen, joka tuo lisää huolettomuutta arkeen. Autamme myös kertatöinä tehtävissä korjauksissa tai laiterikkojen vaihdoissa.