Hybridilämmitys

Hybridilämmityksellä tarkoitetaan kahden lämmitysmuodon vuorottelua. Hybridilämmitys voidaan asentaa sekä uudis- että saneerauskohteeseen ja joustavilla uusilla lämmönlähteillä voidaan aina täydentää vanhaa järjestelmää. Aloita lämpöpumpulla tai hybridivaraajalla ja lisää uusiutuvalla energialla toimivia lämmönlähteitä mielesi mukaan – pystyt aina valitsemaan CTC lämmitysjärjestelmiin EnergyFlex hybridilämmityksen ohjauksen!

Kun haluat aina edullisinta lämpöä taloon, valitse hybridilämmitys!

CTC EnergyFlex hybridilämmitys

CTC EnergyFlex on ainoa markkinoilla oleva hybridilämmitysjärjestelmä – yhdelläkään muulla valmistajalla ole vielä vastaavaa tarjolla. Tämä järjestelmä mukautuu monenlaisiin tarpeisiin ja voit esimerkiksi lämmittää talon lisäksi jopa uima-allasta todella energiatehokkaasti!

Hybridilämmitykseen tarvitset hyvän lämpöpumpun, jossa on älykäs ohjaus ja säästöjärjestelmä, sekä hybridivaraajan, joka huolehtii siitä, että kiinteistössäsi on riittävästi lämpöä ja lämmintä käyttövettä. EnergyFlex on paras esimerkki siitä, mitä vuosikymmenien kokemuksella on mahdollista saada aikaan.

Mikä on sinulle sopivin hybridilämmitys?

EnergyFlex1

Vesi-ilmalämmitysjärjestelmä asennettuna öljylämmityksen rinnalle.

EnergyFlex2

Hybridivaraaja ja aurinkokeräimet. Voidaan liittää esimerkiksi maalämpöön, vesi-ilmalämpöpumppuun tai puulämmitykseen. Tämä lämmitysjärjestelmä sopii siis lähes mihin tahansa kohteeseen!

EnergyFlex3

Ilmaista lämpöä auringosta lämpimään käyttöveteen ja talon lämmitykseen! Voidaan liittää maalämpöön tai vesi-ilmalämpöpumppuun.

Autamme sinua valitsemaan juuri sinun kiinteistöösi parhaan hybridilämmityksen

Teemme kohteeseesi maksuttoman kartoituksen, jonka myötä autamme sinua valitsemaan parhaiten tarpeisiisi sopivan lämmitysmuodon. Oikeilla yhdistelmillä saat hybridilämmityksestä parhaan mahdollisen edun, ja pääset hyödyntämään kaikissa tilanteissa edullisinta mahdollista lämmitysmuotoa. Saat kartoituskäynnillä myös säästölaskelman ja tarjouksen asennustyöstä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja siksi käytämme vain luotettavien toimittajien laadukkaita laitteita ja annamme 6 vuoden takuun työllemme. Takaamme laitteiden huolettoman toiminnan nyt ja tulevaisuudessa takuu- ja huoltosopimuksen turvin.

Me autamme säästämään sekä energiaa että rahaa!

Lämmitysjärjestelmän huolto pitää kulut kurissa

Hybridilämmityksessä käytettävien lämmitysjärjestelmien huolto ja ylläpito on aina edullisempaa, kuin korjata hajonneita laitteita. Kauttamme voit tilata sekä kertaluontoiset huolto- tai korjauskäynnit hybridilämmityksen ylläpitoon, mutta tarjoamme myös huoltosopimuksen joka tekee arjestasi huolettomampaa.

LVI-tekniikan huoltosopimus varmistaa, että kodin lämmitysjärjestelmä ja kaikki muukin LVI-kalusto pysyy hyvässä kunnossa. Sovimme kohdekohtaisesti tarvittavat ylläpitävät huollot, joilla vähennetään laiterikkojen riskiä ja pidennetään kalusteiden käyttöikää sekä toiminnan tehoa.