Hybridilämmitys

Hybridilämmitys – aina edullisinta lämpöä taloon!

Hybridilämmityksellä tarkoitetaan kahden lämmitysmuodon vuorottelua. Hybridilämmitys voidaan asentaa sekä uudis- että saneerauskohteeseen ja joustavilla uusilla lämmönlähteillä voidaan aina täydentää järjestelmää. Aloita lämpöpumpulla tai hybridivaraajalla ja lisää uusiutuvalla energialla toimivia lämmönlähteitä mielesi mukaan – pystyt aina valitsemaan CTC lämmitysjärjestelmiin EnergyFlex hybridilämmityksen ohjauksen!

CTC EnergyFlex – hybridilämmitys

CTC EnergyFlex on ainoa markkinoilla oleva hybridilämmitysjärjestelmä, eikä yhdelläkään muulla valmistajalla ole vastaavaa. Tämä järjestelmä mukautuu monenlaisiin tarpeisiin ja voit esimerkiksi lämmittää jopa uima-allasta todella energiatehokkaasti!

Hybridilämmitykseen tarvitset hyvän lämpöpumpun, jossa on älykäs ohjaus ja säästöjärjestelmä, sekä hybridivaraajan, joka huolehtii siitä, että kiinteistössäsi on riittävästi lämpöä ja lämmintä käyttövettä. EnergyFlex on paras esimerkki siitä, mitä vuosikymmenien kokemuksella on mahdollista saada aikaan!

Mikä on sinulle sopivin vaihtoehto?

EnergyFlex1

Vesi-ilmalämmitysjärjestelmä asennettuna öljylämmityksen rinnalle.

EnergyFlex2

Hybridivaraaja ja aurinkokeräimet. Voidaan liittää esimerkiksi maalämpöön, vesi-ilmalämpöpumppuun tai puulämmitykseen.

EnergyFlex3

Ilmaista lämpöä auringosta lämpimään käyttöveteen ja talon lämmitykseen! Voidaan liittää maalämpöön tai vesi-ilmalämpöpumppuun.

Autamme sinua valitsemaan juuri sinun kiinteistöösi parhaan lämmitysmuodon

Teemme kohteeseesi maksuttoman kartoituksen, jonka myötä autamme sinua valitsemaan parhaiten tarpeisiisi sopivan lämmitysmuodon. Saat myös säästölaskelman ja tarjouksen asennustyöstä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja siksi käytämme vain luotettavien toimittajien laadukkaita laitteita ja annamme 6 vuoden takuun työllemme. Takaamme laitteiden huolettoman toiminnan nyt ja tulevaisuudessa takuu- ja huoltosopimuksen turvin. Me autamme säästämään sekä energiaa että rahaa!