Käyttövesiremontti

Tiesitkö, että vanhempien kiinteistöjen kupariputket voivat aiheuttaa vesivahinkoriskin?

Toteutamme käyttövesiremontit vankalla kokemuksella Hämeenlinnassa ja koko muun Kanta-hämeen alueella. Toimintatapoihimme kuuluvat täsmällinen ja huolellinen työskentely, korkealaatuisten tuotteiden käyttäminen sekä tarkka dokumentaatio aina tarjouksesta työvaiheisiin.

Käyttövesiremontti kannattaa!

Käyttövesiputkiston ja vesikalusteiden uusiminen on järkevää, sillä ne mm.

  • Nostavat kiinteistön arvoa
  • Vähentävät merkittävästi vesi- ja kosteusvahinkoriskiä
  • Parantavat käyttöveden laatua

Toteutamme uuden käyttövesijärjestelmän pinta-asennettavalla komposiittiputkella siten, että putkiston liitokset ovat helposti tarkastettavissa. Kondensoituminen ja lämmönhukka estyy, kun komposiittiputken monikerros on happitiivis. Myös muovien sisäpinta on korroosionkestävä ja hygieeninen. Putken pinta on valmiiksi valkoinen, mikä tarkoittaa sitä, ettei pintaan asennettavia putkia tarvitse erikseen maalata.

Putkisaneerauksen yhteydessä on kustannustehokasta myös vaihtaa vanhat vesikalusteet, kuten WC-istuin, vesihanat ja suihkusekoittajat, uusiin. Uudet vesikalusteeet voidaan hinnoitella erikseen ja sisällyttää kokonaisurakkaan, jolloin asennus onnistuu näppärästi saneeraustyön yhteydessä!

Stressitön putkiremontti avaimet käteen -periaatteella luotettavalta toimijalta

Lähes kaikille putkiremontti on ahdistava ja stressiä aiheuttava asia. Me haluamme toteuttaa putkiremontin kuitenkin mahdollisimman helposti ja stressittömästi asiakkaillemme.

Poistamme vanhan vesijärjestelmän vasta, kun uusi on jo valmiina käyttöönotettavaksi, mikä tarkoittaa sitä, että remontin aiheuttama häiriö asumiseen tai kiinteistön käyttöön on lyhytaikaista. Voimme asentaa uuden putkiston muutamassa päivässä vain muutaman tunnin vesikatkolla. Näin normaali eläminen ei vaikeudu ja remontti on ohi ennen kuin edes huomaat!

Remontimme alkavat aina kohteen kartoituksella ja parhaan toteutustavan valinnalla yhdessä asiakkaan kanssa. Käyttövesiremontti toteutetaan aina kiinteällä hinnalla ja avaimet käteen-periaatteella. Lisäksi saat aina 20 vuoden takuun työllemme!