Maalämpö

CTC maalämpö on nykyaikainen ja suosittu lämmitysmuoto sen edullisen käytön sekä huolettomuuden vuoksi. Idea on lämmön talteenotossa: maalämpö ottaa lämpöenergiansa maasta, vedestä tai kalliosta.

Maalämpö tuottaa huomattavat vuosittaiset säästöt lämmityskuluissa esimerkiksi sähkölämmitykseen verrattuna. Lämmitysmuoto sopii esimerkiksi kohteisiin, joissa aikaisemmin on lämmitetty sähköllä tai lämmityskattila on tullut tiensä päähän.

Maalämmön ansiosta voit säästää lämmityskuluissa jopa 85%!

Taloudellinen ja helppokäyttöinen maalämpöpumppu käyttövalmiiksi asennettuna

CTC GSI-12 maalämpöpumppu säätyy itsestään talon lämmön tarpeen mukaan joka on sinulle taloudellisesti kannattavaa. Sopii ennen kaikkea täydellisesti omakotitaloihin. Tässä maalämpöpumpussa on minimaaliset käyttökustannukset, sillä inverttiohjattu kompressori ja elektroninen paisuntaventtiili mahdollistavat tämän. Uuden tekniikan ansiosta tuottaa jopa 300 litraa lämmintä käyttövettä!

Laitetiedot

CTC GSI-12 maalämpöpumppu

  • Energialuokka A+++ yhdessä sisäänrakennetulla ohjauksella
  • Äänieristys
  • Suomenkielinen kosketusnäyttö
  • Helppokäyttöinen
  • Tankin eristyksen ansiosta vähentää energiahäviötä entistä enemmän
  • Paras hyötysuhde SCOP 5,5
  • Ohjattavissa matkapuhelimella CTC Connect+ -sovelluksen avulla

Tilaa maksuton kartoitus – saat luotettavan säästölaskelman ja reilun tarjouksen

Teemme kohteeseesi maksuttoman kartoituksen, jonka myötä saat säästölaskelman ja tarjouksen asennustyöstä. Lämmitysjärjestelmän vaihdolla voit säästää lämmityskuluissa jopa 60-80%.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja siksi käytämme vain luotettavien toimittajien laadukkaita laitteita ja annamme 6 vuoden takuun työllemme. Takaamme laitteiden huolettoman toiminnan nyt ja tulevaisuudessa takuu- ja huoltosopimuksen turvin. Me autamme säästämään sekä energiaa että rahaa!