Maalämpö

CTC maalämpöpumppu on nykyaikainen ja suosittu lämmitysmuoto sen edullisen käytön sekä huolettomuuden vuoksi. Maalämmön toimintaperiaate kiteytyy luonnosta saatavan lämpöenergian talteenottaan: maalämpöpumppu kerää energiaa maasta, vedestä tai kalliosta, kääntäen energian talon sekä käyttöveden lämmitykseen.

Maalämmön hyötysuhde on erinomainen, järjestelmä tuottaa huomattavat vuosittaiset säästöt lämmityskuluissa erityisesti sähkölämmitykseen verrattuna. Lämmitysmuoto sopii esimerkiksi kohteisiin, joissa aikaisemmin on lämmitetty sähköllä tai lämmityskattila on tullut tiensä päähän.

Maalämmön ansiosta voit säästää lämmityskuluissa jopa 85 %!

Taloudellinen ja helppokäyttöinen maalämpöpumppu käyttövalmiiksi asennettuna

CTC GSI-12 maalämpöpumppu säätää toimintaansa talon lämmöntarpeen mukaan, optimoiden lämmitystehon myös taloudellisesti kannattavaksi. Maalämpö sopii täydellisesti omakotitaloihin, joissa sekä sisäilman että käyttöveden lämmitystarve voi olla merkittävä. Tässä maalämpöpumpussa on minimaaliset käyttökustannukset, kiitos inverttiohjatun kompressorin ja elektronisen paisuntaventtiilin.

Uuden tekniikan ansiosta maalämpöpumppu tuottaa jopa 300 litraa lämmintä käyttövettä!

Maalämpöpumpun laitetiedot

CTC GSI-12 maalämpöpumppu

  • Energialuokka A+++ yhdessä sisäänrakennetulla ohjauksella
  • Äänieristys
  • Suomenkielinen kosketusnäyttö
  • Helppokäyttöinen
  • Tankin eristys vähentää energiahäviötä entistä enemmän
  • Paras hyötysuhde SCOP 5,5
  • Ohjattavissa matkapuhelimella CTC Connect+ -sovelluksen avulla

Tilaa maksuton lämmitysjärjestelmän kartoitus – saat luotettavan säästölaskelman ja reilun tarjouksen

Teemme kohteeseesi maksuttoman kartoituksen, jonka myötä saat säästölaskelman ja tarjouksen asennustyöstä. Lämmitysjärjestelmän vaihdolla voit säästää lämmityskuluissa jopa 60-80 % kohteesta ja uudesta lämmitysjärjestelmästä riippuen. Parhaat säästöt saa siirtymällä sähkö- ja öljylämmityksestä moderneihin, ympäristöystävällisempiin lämmitysjärjestelmiin kuten maalämpöön.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta ja siksi käytämme vain luotettavien toimittajien laadukkaita laitteita ja annamme 6 vuoden takuun työllemme. Takaamme laitteiden huolettoman toiminnan nyt ja tulevaisuudessa takuu- ja huoltosopimuksen turvin. Me autamme säästämään sekä energiaa että rahaa!

Säännöllinen maalämpöpumpun huolto varmistaa pitkän ja energiatehokkaan käyttöiän

Kuten kaikki tekniikka, myös maalämpöpumppu vaatii oikeanlaista ylläpitoa sekä säännöllistä huoltoa pystyäkseen toimimaan mahdollisimman hyvin. Meiltä saat tilattua sekä kertakäynnit lämpöpumpun huoltoon tai äkillisesti hajonneen laitteen korjaamiseen, mutta tarjoamme myös huoltosopimuksen joka takaa huolettoman arjen. Huoltosopimuksen puitteissa sovimme kaikki säännöllisesti tarvittavat huollot ja korjaukset, joiden avulla lämmitysjärjestelmä toimii moitteeta.