Lämmitysjärjestelmät

Erilaisia lämmitysjärjestelmiä, viilennyslaitteita ja lämpöpumppuja on markkinoilla jo niin paljon, että jokaiseen taloon ja jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti sopiva ratkaisu. Lämmitysjärjestelmän valinta uudisrakennukseen tai vanhan järjestelmän korvaajaksi voi kuitenkin aiheuttaa pientä päänvaivaa, minkä vuoksi koostimme kaikki HeatUpin kautta saatavat järjestelmävaihtoehdot helposti vertailtavaksi. Autamme mielellämme myös sopivimman järjestelmän valinnassa.

Ilmavesilämpö

Ilmavesilämpöpumppu on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta sekä lämmitysjärjestelmänä että käyttöveden lämmityksessä. Vesi-ilmalämpöpumppu toimii nimensä mukaisesti ympäröivää ilmaa hyödyntäen, jolloin järjestelmän asennus on helppoa ja vaivatonta.

Maalämpö

Maalämpö on monelle tuttu lämmitysjärjestelmä, joka on esimerkiksi omakotitaloissa suosittu sen edullisuuden ja huolettomuuden vuoksi. Maalämpöjärjestelmään kuuluu keruuputkisto tai kenttä, jonka avulla maasta, vedestä tai kalliosta kerätään lämmitysenergiaa. Sähkölämmitteisen talon päivitykseen tai lämmityskattilan vaihdon sijaan suosittelemme tutustumaan maalämpöön.

Hybridilämmitys

Jos mikään lämmitysjärjestelmistä ei sellaisenaan tunnu palvelevan omaa käyttöä riittävän hyvin, voidaan käyttää hybridilämmitystä. Tällöin kiinteistöön asennetaan kaksi eri lämmitysjärjestelmää, joita vuorotellaan aina tarpeen mukaan. Hybridilämmitys voidaan asentaa yhtälailla uudiskohteeseen että lämmitysjärjestelmäremontin yhteydessä saneerattavaan vanhempaan kotiin. Yleisimpiä yhdistelmiä ovat maalämpö tai vesi-ilma ja öljylämmitys tai puulämmitys.

Aurinkolämpö

Aurinkolämmitys onkin jo monelle tuttu konsepti, joka nimensä mukaisesti talteenottaa energiaa joka hetki kun aurinko paistaa aurinkokeräimiin. Aurinkokeräimet talteenottavat ainoastaan lämpöenergiaa nesteen avulla, eivätkä siis ole aurinkosähköpaneeleita. Aurinkolämmitys pystyy kattamaan jopa yli 50% lämpimästä käyttövedestä ja 10-30% talon lämmityksestä.

Tilaa maksuton kartoitus – saat luotettavan säästölaskelman ja reilun tarjouksen lämmitysjärjestelmästä

Jos haluat kuulla lisää eri lämmitysjärjestelmistä ja niiden hyödyistä juuri sinun omakotitaloon tai taloyhtiöön, voit ottaa meihin yhteyttä niin kerromme lisää! Teemme kohteeseen maksuttoman kartoituksen, jonka myötä saat säästölaskelman lämmitysjärjestelmän päivityksestä ja samalla saat tarjouksen asennustyöstä.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme vain parasta, ja siksi käytämme luotettavimpien toimittajien laadukkaita laitteita. Kaikelle asennustyölle tulee myös 6 vuoden takuu, joten voit olla rauhallisin mielin nyt ja tulevaisuudessa. Me autamme säästämään sekä energiaa että rahaa!