050 4620 293

Lämpöverkkoremontti omakotitaloon Hämeenlinnan seudulla

Vanha lämmitysverkosto tuhlaa energiaa ja saattaa aiheuttaa merkittäviä taloudellisia kuluja käyttöikänsä loppuvaiheilla. Suoritamme lämpöjohtosaneeraukset omakotitaloihin Iittalassa, Hämeenlinnassa ja koko Kanta-Hämeen alueella.

Korroosion osittain tukkima lämpöjohtoverkosto ja vanhat patterit ovat hankalasti säädettävissä. Lämmöntuotto ei välttämättä ole riittävä. Lisäksi lämmitysenergiaa joudutaan käyttämään erittäin paljon lämmöntuottoon nähden.

Asumismukavuutta ja energian säästöä

Kutsu meidät arviokäynnille kohteeseesi! Kartoitamme kohteen ja mikäli putkistot ovat hyvässä kunnossa, riittää radiaattoripatterien ja patteritermostaattien uusiminen. Tällöin patteriverkostossa voidaan käyttää aikaisempaa pienempää lämpötilaa ja energiaa säästyy huomattavasti. Käytämme aina uudentyyppisiä matalalämpöpattereita, jolloin kiertoveden lämpötilaa voidaan laskea oleellisesti ja tämän myötä lämpöhukat pienenevät ja energiaa säästyy.

Matalampi kiertoveden lämpötila mahdollistaa myös uuden tyyppisen lämmitysjärjestelmän käyttöönoton, joka voi olla maalämpö tai ilma-vesilämpöpumppu.

Jos putkistojen kunto on huono tai niillä on ikää yli 40 vuotta, on usein järkevintä uusia koko verkosto.

Lämmityssaneeraus 20 vuoden takuulla

Lämmityssaneeraus toteutetaan aina kiinteällä hinnalla, avaimet käteen -periaatteella. Myönnämme putkistojärjestelmälle 20 vuoden ja lämmityspattereille 10 vuoden takuun. Putkistojen reititys, läpiviennit ja paikat katsotaan aina yhdessä talon omistajan kanssa. Tarvittaessa teemme kartoituksen perusteella LV-suunnitelman, jonka perusteella uusi lämmitysjärjestelmä toteutetaan.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Ota yhteyttä ja kysy lisää lämpöjohtoremontista. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme. Siirry yhteystietoihin tästä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse