050 4620 293

Käyttövesiremontti omakotitaloon Hämeenlinnassa ja lähikunnissa

Tiesitkö, että jo 1980 rakennetuissa taloissa yleisesti käytetty kupariputki voi olla tiensä päässä ja vesivahinkoriski on jo olemassa?

Suoritamme kiinteistöjen käyttövesisaneeraukset vuosien kokemuksella. Paikallisena yrityksenä hoidamme putkiremontit avaimet käteen -periaatteella ja takuuhintaisena. Toimimme Iittalassa, Hämeenlinnassa ja koko Kanta-Hämeen alueella.

Ennakoi ja ehkäise vesivahinko

Kartoitamme kohteen aina yhdessä asunnon omistajan kanssa ja sovimme parhaiten sopivan saneeraustavan. Käyttövesisaneeraus toteutetaan aina kiinteällä hinnalla ja avaimet käteen -periaatteella.

Putkiremontti ilman stressiä

Putkiremontti kuulostaa usein haastavalta projektilta asukkaan näkökulmasta. Remontin aiheuttama häiriö asumiseen on kuitenkin pientä ja lyhytaikaista, sillä poistamme vanhan vesijärjestelmän käytöstä vasta, kun uusi on jo valmiina käyttöönotettavaksi. Uusi putkisto voidaan asentaa jopa 2-4 päivässä, ainoastaan muutaman tunnin vesikatkolla. Näin remontista koituu mahdollisimman vähän haittaa normaaliin arkeen.

Käyttövesiputkiston ja vesikalusteiden uusiminen…

  • Nostaa kiinteistön arvoa
  • Vähentää merkittävästi vesi- ja kosteusvahinkoriskiä
  • Parantaa käyttöveden laatua

Uusi putkisto asennetaan…

  • Ilman rakenteisiin jääviä liitoksia
  • 20 vuoden takuulla
  • 2–4 päivässä kohteesta riippuen
  • Vain muutaman tunnin vesikatkoajalla

Putkien asennus kohteen mukaan

Uusi käyttövesijärjestelmä toteutetaan pinta-asennettavalla komposiittiputkella.

Kaikki uuden putkiston liitokset asennetaan niin, että ne ovat tarkastettavissa helposti. Komposiittiputken monikerrosrakenne on happitiivis ja estää myös kondensoitumista ja lämmönhukkaa. Muovinen sisäpinta on korroosionkestävä ja hygieeninen. Putken pinta on valkoista muovia, jolloin pintaan asennettavia putkia ei tarvitse maalata.

Uusien putkien reititys suunnitellaan aina yhdessä asunnon omistajan kanssa, jolloin ne saadaan toteutettua parhaalla mahdollisella tavalla.

Vesikalusteiden vaihto remontin yhteydessä

Putkisaneerauksen yhteydessä on usein kaikkein kustannustehokkainta uusia vanhat vesikalusteet, kuten wc-istuimet, vesihanat ja suihkusekoittajat. Vanhojen kalusteiden mahdolliset viat lisäävät vuotoriskiä ja toisaalta vuotava hana tai wc-istuin saattaa kuluttaa vuodessa merkittävän määrän vettä.

Uudet vesikalusteet voidaan hinnoitella erikseen ja sisällyttää kokonaisasennusurakkaan, jolloin asennus onnistuu muun saneeraustyön yhteydessä.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Ota yhteyttä ja kutsu meidät kylään! Sovitaan sopiva aika arviokäynnille ja suunnitellaan käyttövesisaneeraus kohteesi mukaan. Katso yhteystietomme tästä. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse