050 4620 293

Hybridilämmitys asennettuna Hämeenlinnan seudulla

Suoritamme haastavatkin lämmitysjärjestelmien asennukset varmalla otteella. Toimimme Hämeenlinna seudulla ja koko Kanta-Hämeen alueella.

CTC Ilma-vesilämpöpumppu vanhan lämmityskattilan tilalle tai rinnalle

Kohteisiin, joissa on hyvä toimintakuntoinen lämmityskattila tai energiakaivon poraaminen ei ole kannattavaa. Investointikustannus jopa 50% pienempi kuin maalämmössä.

  • Paras hyötysuhde: SCOP 4,6
  • Ohjattavissa matkapuhelimella CTC Connect+ -sovelluksen avulla

Järjestelmällä voidaan saavuttaa jopa 60% säästö lämmityskuluissa!

CTC Maalämpö vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle

Kohteissa, joissa vanha lämmityskattila on tiensä päässä tai aikaisemmin on lämmitetty sähköllä.

  • Paras hyötysuhde: SCOP 5,5
  • Ohjattavissa matkapuhelimella CTC Connect+ -sovelluksen avulla

Järjestelmällä voidaan saavuttaa jopa 80% säästö lämmityskuluissa!

CTC EnergyFlex -hybridilämmitys - Aina edullisinta lämpöä taloon!

Hybridilämmitys voidaan asentaa uudis- tai saneerauskohteeseen. Järjestelmää voidaan aina täydentää joustavasti uusilla lämmönlähteillä. Aloita lämpöpumpulla tai hybridivaraajalla ja lisää uusiutuvalla energialla toimivia lämmönlähteitä mielesi mukaan. Valmis EnergyFlex hybridilämmityksen ohjaus on aina mahdollista valita CTC lämmitysjärjestelmiin!

EnergyFlex 1 – Ilmavesijärjestelmä asennettuna öljylämmityksen rinnalle

Öljykattilaa käytetään ainoastaan huippulämpönä paikkaamaan suurinta kulutuspiikkiä (yli -20C), jolloin ilmasta ei voida enää pumpata lämpöä järjestelmään.

EnergyFlex 2 – Hybridivaraaja ja aurinkokeräimet

Ilmaista lämpöä auringosta lämpimään käyttöveteen ja talon lämmitykseen. Järjestelmään voidaan liittää maalämpö, ilma-vesilämpöpumppu tai vaikkapa vesikiertoinen takka paikkaamaan talviajan kulutuspiikkejä.

EnergyFlex 3 – Aurinkokeräimet öljylämmityksen rinnalle

Ilmaista lämpöä auringosta lämpimään käyttöveteen ja talon lämmitykseen Järjestelmään voidaan liittää maalämpö tai ilma-vesilämpöpumppu.

CTC Energyflex, ainoa laatuaan. Kenelläkään muulla valmistajalla ei ole tarjolla mitään vastaavaa. Järjestelmä mukautuu eri tilanteisiin tarpeen mukaan. Lisää lämpöpumppu tai joku muu lämmönlähde, lisää varaajia tai lämmitä uima-allasta energiatehokkaasti. Valinta on sinun.

Tähän kaikkeen tarvitaan kuitenkin tehokas lämpöpumppu, älykäs ohjaus ja säätöjärjestelmä, sekä hybridivaraaja joka huolehtii siitä, että talossa on lämpöä ja lämmintäkäyttövettä riittävästi. Kaikki tämä ei olisi ollut mahdollista ilman 90 vuoden kokemusta lämmitystuotteista, joista Energyflex on paras esimerkki!

Esitteet

EnergyFlex-hybridijärjestelmät (pdf)
Video EnergyFlexin toiminnasta
Lechma-vesikiertotakat (pdf)

HeatUp Lämmityspalvelut Oy on valtuutettu kylmäasennusliike!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse